23948sdkhjf

Første danske Haribo-butik åbner i morgen

I udlandet er Haribos slikbutikker populære, og nu åbner den første i Danmark.

Slikproducenten Haribo åbner i morgen sin første danske butik på 106 m2 i Ringsted Outlet.

 I den nye butik kan danskerne købe alle de slikvarianter, som Haribo har i sortimentet - blandt andet Matador Mix, Stjerne Mix og Click Mix - og et bredt udvalg af mange forskellige typer af lakrids.

I butikken vil kunderne også kunne købe Haribo-slik i helt nye størrelser, som er lette at dele, og der vil blive solgt merchandise.

 - Vi har længe haft et ønske om at åbne en Haribo-butik, hvor vi i flotte rammer kan vise danskerne alle de spændende og sjove slikvarianter, som vi har i sortimentet. Med butikken udvikler og styrker vi vores brand i Danmark, hvor vi konstant afprøver nye muligheder og skaber spændende oplevelser for vores danske kunder,” siger Jannich Dibbern, der er country manager.  

- Selvom konceptet er nyt i Danmark, så er Haribo-butikkerne populære over hele Europa. Eksempelvis har vi 15 butikker i Frankrig med et spændende mix af slik og en god præsentation af vores sortiment. Vi er sikre på, at Ringsted Outlet er det helt rigtige sted at åbne vores første danske butik, siger han. 

Det første produkt, som blev lanceret af Haribo var Skipper Skrå, og siden da har virksomheden skabt en lang række af Danmarks slikfavoritter.

Haribo har været i Danmark siden 1935. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094